Meget vigtig oplysning

Ny udbudsperiode er åben. Investorer i NPinvestors børsnotering skal tegne aktierne igen! Nye investorer kan også tegne aktier.

Grundet en regnefejl hos emissionsbanken er alle investorers tegninger blevet annulleret. Der trækkes derfor ikke penge hos investorerne. 

Det er grundet regler nødvendigt, at alle investorer tegner deres aktier igen hos Nordnet, i deres egen netbank eller med en tegningsblanket. 

NPinvestor.com A/S' business-case og vilkår for tegningerne er uændrede. 

Hvorfor en ny udbudsperiode?
NPinvestor fik onsdag den 29. nov. information af emissionsbanken, som styrer investorernes tegninger, at udbuddet var i mål og kunne derved afsluttes som planlagt kl. 23.59. Dagen efter, torsdag den 30. nov. konstaterede emissionsbanken en regnefejl i deres optælling af tegninger. Det havde den konsekvens, at udbuddet alligevel ikke var i mål og det var samtidig ikke muligt at forlænge, som man normalt har mulighed for. Derfor er alle investorernes tegninger blevet annulleret. NPinvestor åbnede en ny udbudsperiode allerede fredag den 1. dec. som løber frem til den 18. dec. kl 23.59. Sådan tegner man aktier.

Hvis du har spørgsmål er du altid meget velkommen til at skrive til os på mail: [email protected] eller [email protected]. Du kan også skrive en besked på chatten.

Sådan tegner du aktier