Solidt forretningsgrundlag med komplet udbud af produkter og teknologi til online investering

NPinvestor.com A/S er en dansk teknologi- og finansvirksomhed som opererer i investeringsindustrien. Vores speciale er innovative produkter og brugervenlige løsninger målrettet private investorer, investeringsselskaber og finansielle institutioner.

NPinvestors social trading platform Straticator ændrer måden vi investerer på. Det forbedrer mulighederne for, at investorer drager fordel af fremtidens investeringsform og teknologi til trading, porteføljestyring og formuepleje.

Egenudviklet ny generation teknologi og trading platform

NPinvestor udbyder sin egenudviklede online trading platform Straticator, fra hvilken investorer handler aktier, indeks, råvarer og valuta via deres mobiltelefon, tablet og computer. Teknologien og tradingplatformen Straticator er udviklet med alle front-end trading features og funktioner (f.eks. stop-loss, take-profit, chart-tools, algo trading foruden den banebrydende funktion copy trading), back-office faciliteter, compliance og infrastruktur, API integration og løsninger til professionelle leveres f.eks. hosted og iwhitelabel. Se mere på www.Straticator.com

Fondsmæglerselskab underlagt dansk regulering er grundlag for langsigtet værdi

NPinvestor har modtaget tilkendegivelse om, at drive egen fonds-mæglervirksomhed reguleret af det danske Finanstilsyn, og notificering med grænseoverskridende aktivitet i EU/EØS lande. Det omfatter at fonds-mæglerselskabet kan modtage og formidle ordrer og udføre for investorers regning. Derved bliver investorer kunder med egen individuel tradingkonto og kan handle og disponere sin formue via Straticator i et reguleret og overvåget miljø. NPinvestor kan derved opbygge egen kundemasse og have en direkte kunderelation. Det giver en større lønsomhed for selskabet, end hvis indtjeningen skal komme fra 3. parts samarbejder og kommissionsindtægter. Fonds-mæglerselskabets kunder vil være dækket af Garantiformuen (Tidligere indskydergaranti-ordningen).

Kompetent og erfarent ledelsesteam

NPinvestors operationelle ledelsesansvar varetages af Martin Lykke og Jan F. Andersen. Begge er pionerer inden for internetbaserede forretninger med speciale i digitale og tekniske produkter og løsninger med fokus på finans og investeringsmarkedet. Begge besidder de nødvendige faglige kvaliteter og kompetencer og har skabt dokumenterede resultater, herunder at drive og udvikle teknologi- og finansbaserede forretninger.

Investorportalen www.npinvestor.dk er springbræt for den kommercielle udrulning

NPinvestor har et solidt kommercielt springbræt for markedsføringen af Straticator via egen investorportal www.NPinvestor.dk som udgiver finansnyheder, aktiekurser og analyser mm. af børsnoterede selskaber. NPinvestor.dk er stiftet i 1996 og benyttes dagligt af 8.000 investorer og desuden udgives eget finansnyhedsbrev der modtages af 10.000 investorer.

Revolutionerende funktioner i Straticator – Copy trading og Algo trading

I Straticator platformen bestemmer investorerne selv om de vil benytte sig af ”Manuel trading” funktionalitet, hvor man handler værdipapirer online på egen hånd. Eller om investorer vil benytte Social trading metodikker med funktionerne ”Copy trading” og ”Robot trading”, som giver investorer revolutionerende fordele og muligheder, der ikke tilbydes af konventionelle udbydere og platforme hos banker og brokere.

Erik Damgaard har udviklet Straticator

IT manden Erik Damgaard startede udviklingen af teknologien og tradingplatformen Straticator i 2009 med fokus på algoritme trading faciliteter for derefter at udvikle klassisk ”Manual trading” funktionalitet i 2012 og fra 2014 Social trading funktionalitet.

Erik’s tredive års erfaring i udvikling af globalt anerkendte regnskabssystemer og flagskibet Dynamics AX hos Microsoft, cementerer ham som en af de mest ansete eksperter på sit felt. Da Microsoft købte forretningen i 2002 for 1,4 milliarder USD, blev hans en central del af udviklingen af Microsoft-produkter til ERP og businessapplikationer. 

Erik Damgaard har med samme tilgang som udviklingen af Straticator, udviklet et nyt ERP regnskabssystem Uniconta, hvor det danske pensionsselskab MP Pension i foråret 2017 investerede 60 mio. kr.

Deleøkonomien ekspanderer globalt i alle sektorer og industrier

”Deleøkonomien udvikler sig hurtigere end Facebook, Google and Yahoo til sammen” (Kilde: Business insider, PwC). ”Deleøkonomien vurderes i 2015 at have en værdi på USD 15 billion globalt og forventes stigende til en værdi på USD 335 billion i 2025” (Kilde: PwC)

Uber eller ej: mere end en halv million danskere har kastet sig ud i deleøkonomien (Kilde: Undersøgelse af Epinion for Deloitte. Marts 2016) Mere end 120.000 har udlejet deres egen bolig, 105.000 udlejet deres bil, 220.000 sommer ferie bolig, andre 65.000 udlejer tøj, 65.000 maskiner mm.

NPinvestors idé- og forretningsmodel har tydelige paralleller og fælles karaktertræk med udviklingen og brugen af sociale medier og deleøkonomien, hvor fordyrende mellemled fjernes og kunder er aktive deltagere og medskabere af produkter og tjenester.

Den digitale revolution skaber forandring, nye adfærdsmønstre og forretningsmuligheder

Digitaliseringen er den væsentligste årsag til, at godt halvdelen af virksomhederne på Fortune 500 er forsvundet siden år 2000” Pierre Nanterme, Adm. direktør Accenture

Deleøkonomien er forudsætningen for nye konkurrencedygtige digitale rebeller som airbnb, Gomore og mange flere er opstået og har succes med at erobre markedsandele og hurtigt bygge nye forretninger

NPinvestor.com A/S er en digital rebel som ”disrupter” online trading og investeringsforvaltning gennem ny generation trading teknologi og tradingplatformen Straticator. NPinvestor ser en åbning i investerings- og online trading markedet med et betydeligt vækst og indtjeningspotentiale.