Ny udbudsperiode startet grundet regnefejl hos emissionsbanken

Grundet en regnefejl hos emissionsbanken Nordea er alle investorers tegninger blevet annulleret. Der trækkes derfor ikke penge hos investorerne og der leveres ingen aktier. 

Det er grundet regler nødvendigt, at alle de investorer som har tegnet aktier i første udbud, tegner aktierne igen hos Nordnet, i deres egen netbank eller med en tegningsblanket. 

NPinvestor.com A/S' business-case og vilkår for tegningerne er uændrede. 

Nye investorer kan også tegne aktier.

 

Hvorfor en ny udbudsperiode?

NPinvestor.com A/S fik onsdag den 29. november 2017 information af emissionsbanken Nordea, som styrer investorernes tegninger, at udbuddet var i mål og det kunne derved afsluttes som planlagt samme dag kl. 23.59. 

Dagen efter, torsdag den 30. november 2017 konstaterede Nordea imidlertid en regnefejl i deres optælling af tegninger fra investorerne, hvorefter dette blev meddelt til NPinvestor.com A/S

Det havde den konsekvens, at udbuddet alligevel ikke var i mål og derfor måtte aflyses. Og det var samtidig ikke muligt for NPinvestor.com A/S at forlænge udbuddet, som man normalt har mulighed for, da fristen nu var overskredet.

Derfor blev alle investorernes tegninger annulleret og NPinvestor.com A/S skal starte forfra og gennemføre et nyt udbud.

NPinvest​or åbnede en ny udbudsperiode allerede fredag den 1. december 2017. 

 

Tekniske problemer hos banker i udbudsperioden​
​I udbudsperioden ​var der tekniske problemer i form af IT nedbrud hos mange banker, ligesom der også har optrådt misvisende information i nogle bankers systemer om udbudsperiodens varighed og udløb. 

Disse tekniske- og kommunikationsmæssige problemer har intet at gøre med NPinvestor.com A/S' it-systemer, tradingplatform eller produkter. 

Der henvises til selskabsmeddelelsen her.

 

Hvis du har spørgsmål er du altid meget velkommen til at skrive til os på mail: [email protected] eller [email protected]

Du kan også skrive en besked på chatten.

 

Interesserede investorer kan tegne aktier her: Sådan tegner du aktier

 

Læs her om hvorfor udbuddet er blevet forlænget: Forlængelse af udbud så flere investorer har mulighed for at tegne aktier i NPinvestor.com A/S