Bestyrelse og direktion i NPinvestor-koncernen

Christoffer Colding, Bestyrelsesformand

Christoffer Colding har gennem sin karriere varetaget ledende positioner i selskabers direktioner og bestyrelser inden for finans og investering. Christoffer Colding er Master of Science in Finance and Accounting. Har siden 2014 været Investerings-direktør og Vice President hos Capital Investment A/S og før det Senior Commercial Manager hos Dong Energy A/S.

Erik Damgaard, Bestyrelsesmedlem

Erik Damgaard er softwareprogrammør og har udviklet teknologien til tradingplatformen og produktet Straticator. Erik Damgaards tredive års erfaring i udvikling af globalt anerkendte regnskabs- og enterprise systemer og herunder teknologi og produkter inden for en ny generation økonomi- og enterprise systemer i selskabet Uniconta. Samtidig har Erik Damgaard som ejer og investor haft tillidshverv i direktion og bestyrelser i en lang række selskaber, herunder også i den finansielle sektor.

Martin Lykke, CEO i NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S (stiftes efter udbuddet)

Martin Lykke har arbejdet med de finansielle markeder, finansinformation og investering siden 1993. Siden 1996 som stifter af NPinvestor med finansielle digitale og internetbaserede løsninger, udgivelser og produkter. Martin Lykke var medstifter af investeringsselskabet DK Trends Invest A/S, der blev børsnoteret på Københavns fondsbørs i 2007. Martin Lykke har en dyb forståelse og erfaring med finans- og investeringsmarkederne. Martin Lykke Nielsen har været direktør for NPinvestor A/S i perioden 2000-2007 samt medlem af bestyrelsen i perioden 2000-2017. Martin Lykke har været bosat og arbejdet i London og New York i 2006-2015.

Jan Andersen, Bestyrelsesmedlem, CEO i NPinvestor.com A/S

Jan Andersen er Master of Science in Economics and Business Administration MSc (Econ). Jan Andersen har arbejdet med ledelse, forretningsudvikling, iværksætteri og investering i digitale og internetbaserede konsulent-, media- og softwarevirksomheder siden 1994. Jan Andersen var medstifter af Adpepper Media International N.V, der blev børs-noteret på Frankfurter Börse i 2000. Jan Andersen var medstifter af investeringsselskabet DK Trends Invest A/S, der blev børsnoteret på Københavns fondsbørs i 2007 og direktør for selskabet i perioden 2007-2011 samt været medejer og i ledelsen af NPinvestor.com A/S koncernen siden 2004.